Cara paling mudah hasilkan pendapatan dengan program affiliate Involve Asia

Ada tak cara paling mudah nak buat duit dengan Involve Asia?

 

Kalau saya kata, “ada cara”, adakah anda akan percaya? Kalau dah percaya, boleh stop baca dah. Klik je kat link ni lepas tu buat pendaftaran sebagai ahli.

 

Lepas tu dah boleh mula buat duit. Selesai masalah!

dapat-duit-dari-involve-asia

Maklumlah, dalam program affiliate Involve Asia ni kan ada macam-macam produk dari pelbagai syarikat yang popular.

 

Ada dari Lazada, Zalora, trivago, Agoda pun ada dan banyak lagi. Kalau promosi tu buat betul-betul, non stop dan memang kaw-kaw punya promosi, memang mustahillah tak lekat langsung sale tu.

 

Yang jadi masalah tu bila promosi tak seberapa. Ataupun promosi pakai hentam je. Memang susah sikit la nak lekat sale.

 

Contohlah, kawan-kawan kita dalam social media kebanyakkan dia adalah lelaki. Tiba-tiba, sempena Lazada Online Revolution 2017 nanti, kita asyik promosikan produk lampin pakai buang.

 

Tu pun sebab dalam sesi workshop affiliate Lazada kat Hotel Pullman sebelum ni ada bagitau yang produk pampers ni adalah barang yang super laku. Jadi kita pun pilih produk tu.

 

Agak-agak akan dapat sale dan komisen ke tak?

 

Mungkin dapat, mungkin tak dapat. Ini sebabnya.

 

Anda akan dapat komisen. Mungkin ada dalam kalangan kawan-kawan lelaki yang tekan klik dan masuk ke halaman Lazada. Tapi dia mungkin tak beli pampers la. Dia beli benda lain. Asalkan dia pernah klik pada link affiliate anda sebelum ni, tak kisahlah dia beli apa barang sekalipun, dia tetap akan menyumbangkan komisen kepada anda.

 

Anda mungkin tak akan dapat komisen langsung. Sebabnya? Oleh sebab kebanyakkan kawan-kawan anda adalah lelaki, mereka ni langsung tak berminat nak tekan klik pada link affiliate anda yang mempromosikan produk pampers tu. Langsung tak minat nak tekan.

 

Apabila tiada sebarang klik pada link affiliate, maka jangan perasan la anda akan dapat komisen walau satu sen pun.

 

Dalam dua keadaan yang saya sebutkan ni, anda hanya akan dibayar komisen apabila anda berjaya hasilkan jualan. Jika tiada jualan, maka tak ada komisen.

 

Kalau anda nak tahu, sebenarnya dalam program affiliate Involve Asia ni, masih ada cara untuk buat duit dengan cara yang senang. Cara ini lebih senang.

 

Anda masih boleh hasilkan pendapatan dengan Involve Asia walaupun tak buat jualan langsung.

 

Bagi yang masih tak tau, ini dia program yang ditawarkan kepada affiliate Involve Asia. Rujuk poster dibawah ni ya.

cara-buat-duit-mudah-involve-asia

Tak perlu susah-susah nak jual apa-apa. Kita ajak sahaja kawan-kawan kita untuk join Involve Asia dan jadi affiliate macam kita.

 

Nama program yang saya maksudkan ini ialah Involve Asia Publisher referral program (CPA). Anda akan dibayar sehingga RM5.00 untuk setiap orang yang berjaya diterima masuk sebagai ejen Involve Asia. 

 

Lihat buktinya.

bukti-komisen-involve-asia

Bermula 4hb, kemudian 6hb, 7hb dan terbaru 8hb saya berjaya hasilkan komisen dari program affiliate ni. Itupun tak buat promosi sangat.

 

Mungkin kalau betul-betul buat promosi, lepas tu bila ramai yang tahu, saya ada peluang hasilkan pendapatan yang lebih banyak dari ini mungkin.

 

Dah nampak bukti dia kan. Nah daftar kat sini sekarang. Lepas ni kita boleh sama-sama buat lagi banyak duit dengan Involve Asia ni ye.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s